Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaTeknolojiInstagram profil fotoğrafını büyütme - Hızlı ve kolay iPhone ve Andorid kılavuzu

Instagram profil fotoğrafını büyütme – Hızlı ve kolay iPhone ve Andorid kılavuzu

Instagram mükemmel bir fotoğraf platformudur, ancak yine de bir kusuru vardır: diğer birçok sosyal ağda olduğu gibi profil fotoğrafı basit bir tıklama ile büyütülemez. Yine de Instagram profil fotoğraflarınızı büyütmek istiyorsanız basit bir çözüm vaat eden uygulamalar ve web siteleri var. Profil resmi olarak saklanan fotoğraf, Instagram’dan alınır ve orijinal boyutunda gösterilir.

Hızlı Instagram Profil Resmini Büyütmenin Yolları

  1. İlgili uygulamayı veya web sitesini açın (aşağıda bazı öneriler bulunmaktadır).
  2. Arama kutusuna istediğiniz profilin kullanıcı adını girin.
  3. Profil resminiz orijinal boyutunda görüntülenecektir.
  4. Özellik mevcutsa, profil resminizi de indirebileceksiniz. Bazı uygulamalar için bu, ilgili uygulama klasörüne otomatik olarak kaydedilir.
Instagram profil fotoğrafınızı büyütün - hızlı ve kolay
Instagram profil fotoğrafınızı büyütün – hızlı ve kolay

iPhone ve Andorid’de Instagram profil fotoğraflarını büyüt

iOS App Store veya Google Playstore’da “Instagram fotoğrafını / profil resmini büyüt” veya “Instagram profil resmini büyüt” anahtar kelimelerini aratarak, indirmeniz için sayısız uygulama sunulacaktır. Ancak, bazıları profil resmi yakınlaştırma özelliğini ücretsiz olarak sunmuyor.

Bu nedenle, aradığınız görüntüyü ücretsiz olarak büyütmenize ve indirmenize olanak tanıyan iki öneri sunuyoruz:

  • Instagram için profil indirme (HD)
  • HD Profil Resmi Görüntüleyici

Instagram profil resimlerini büyütmek için diğer uygulamalarda olduğu gibi bunların işlevselliği çok benzer.

Instagram profil resmi yakınlaştırma

İndirildikten sonra, genellikle uygulamada oturum açmaya gerek yoktur. Instagram kullanıcı adınızı uygulamanın ana sayfasındaki bir arama kutusuna girebilirsiniz . Profilin herkese açık veya özel olmasına bakılmaksızın, Instagram profil resmi doğrudan orijinal boyutunda görüntülenecek, büyütülecek veya çoğaltılacaktır.

Bazı uygulamalarda da indir butonu ile görseli telefonunuza indirebilirsiniz. Ayrıca, profilleri sık kullanılanlar olarak kaydedebilir , böylece kullanıcı adını arama çubuğuna tekrar tekrar girmek zorunda kalmazsınız. Bazı uygulamalar, profil resminizi otomatik olarak ilgili uygulama klasörüne orijinal boyutunda kaydeder.

Yakınlaştırma uygulamaları arasındaki farklar

Mevcut uygulamalar arasındaki temel fark , görüntülemeye ek olarak profil resmini (farklı çözünürlüklerde) indirme yeteneğinde yatmaktadır . Bazı uygulamalarda bu özellik yalnızca kaydolduktan (ücretli) veya bir tanıtım videosu izledikten sonra kullanılabilir. Bu, özellikle uygulamanın finanse edildiği, genellikle reklamlarla dolu ücretsiz uygulamalarda olur.

Bazı uygulamalar, resimleri favori olarak kaydetmenizi sağlayan fonksiyona ek olarak, aradığınız profilleri hızlı ve hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayan bir arama geçmişine de sahiptir.

Instagram profil fotoğrafınızı büyütün - hızlı ve kolay
Instagram profil fotoğrafınızı büyütün – hızlı ve kolay

Instagram Profil Resmini Büyüt: Bazı Popüler Siteler

Bir profil fotoğrafını doğrudan bilgisayarınızdan görüntülemek istiyorsanız, aşağıdaki web siteleri faydalı olabilir:

  • instazoomer.de/en
  • www.save-insta.com
  • instadp.com

Bu durumda, yakınlaştırma , uygulamalardakiyle aynı şekilde çalışır . Son iki site, örneğin Instagram videolarını veya hikayelerini indirmenize ve özellikle bireysel Instagram resimlerine yakınlaştırmanıza ve bunları cihazınıza kaydetmenize izin veren ek özellikler de sunar. Tek ihtiyacınız olan ilgili videonun veya resmin URL’sidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Yeni Başlıklar