Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana SayfaHaberlerGaziantep TOKİ sosyal konut sayısı: Başvuru şartları ve ücreti

Gaziantep TOKİ sosyal konut sayısı: Başvuru şartları ve ücreti

Gaziantep TOKİ sosyal konut ve arsa sayısı merak ediliyor. Dar gelirli vatandaşların araştırdığı projenin başvuru şartları, ücreti ve ödeme planları…

Gaziantep TOKİ sosyal konut ve arsa sayısı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dar gelirliye ucuz ev müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. TOKİ tek seferde 250 bin daire inşa edecek. Dar gelirli vatandaşların araştırdığı projenin başvuru şartları, ücreti ve ödeme planlarını nelerdir? Kimler başvuru yapabilecek. İşte detaylar…

GAZİANTEP TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak projede Gaziantep’in de yer alması bekleniyor. TOKİ 81 il genelinde hayata geçirilecek olan projede 250 bin konut, 100 bin altyapılı konut arsası, 10 bin sanayi sitesi inşa edecek. 100 bin altyapılı arsaya konut yapılması için imkan sağlanacak ve 10 bin sanayi sitesiyle de istihdama yönelik genişletme çalışmalarıyla vatandaşlara iş kurma olanağı sağlanacak.

Gaziantep’te de yapılması planlanan ucuz konut projesi ile ilgili olarak akıllara Erdoğan’ın “Vatandaşlarımızı kira öder gibi taksitlerle, yerel ve yatay mimari anlayışına göre inşa edilmiş konut projeleriyle ev sahibi yapacağız” sözleri geliyor.

Geçmişte ödeme planları için banka üzerinden kredi şeklinde yapılmış ve tek sefer ödenmiş daha sorna mortage sistemi gibi aylık cuzi miktarda taksitlerle ev sahibi olunmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Yeni Başlıklar